Om mig


Hej! Vad kul att du hittat hit. Mitt namn är Andrea och jag är en 21 år gammal tjej som bor tillsammans med min lilla kanin på två år i en lägenhet i Småland.  

Just nu studerar jag Medie- och kommunikationsvetenskap vid Jönköping University och trivs jättebra med det! Kommunikation av alla dess slag är verkligen intressant! Och förutom att studera så umgås jag med vänner, spelar en hel del dator (spel som FiveM) och läser böcker, såklart. Har även skapat en Youtube-kanal där jag delar med mig av mina rollspels-äventyr i FiveM, som kan hittas under namnet @sipshy. Där spelar jag en karaktär vid namn Linnea Beck. 

Jag älskar, och har nästintill alltid älskat att läsa. Dels för att det alltid är ett äventyr, där man själv får leva sig in i och vara med om det som händer en karaktär. Men även för det utbytet man kan få av en karaktär när det kommer till värderingar, tankar och livsåskådningar. Det är verkligen något speciellt med att läsa. Att få träffa och lära känna så många människor (karaktärer), utan att det egentligen är på riktigt. En slags flykt från verkligheten, som ibland kan kännas väldigt jobbig och svår, men en lärorik sådan. Oerhört viktigt och nyttigt om du frågar mig. Mina favoritböcker finnes oftast inom feel-good-genren, eller fantasy, det är min typ av guld. 

Jag hoppas verkligen du kommer att trivas på min blogg. Här är alla välkomna. Och glöm aldrig, att läsa är att resa. Så om livet känns tråkigt, ta upp en bok och sätt dig med en varm kopp te, så finns det en stor chans att det känns lite bättre i alla fall. Om du av någon anledning skulle vilja komma i kontakt med mig finns jag på Instagram under namnet: @sipshy, eller på min mejl bokriket@live.se. Hoppas vi hörs och hoppas du stannar här.

KRAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar