Om mig

Hej! Vad kul att du hittat hit. 


Mitt namn är Andrea och jag är en 19 år gammal tjej som bor tillsammans med min pojkvän i en lägenhet i en liten stad i Småland. 


Just nu går jag sista året på gymnasiet där jag läser Estetik: Foto vilket jag tycker är väldigt roligt då fotografering är en lika stor hobby som läsandet. Och förutom att gå i skolan så umgås jag ganska ofta med vänner, läser böcker (oväntat, haha), sjunger och sitter vid datorn. Dessutom driver jag en blogg om mitt liv utanför böckerna på en annan adress: Sipshy.

Det absolut bästa med läsning anser jag är att man får chansen att vara någon annan. Om det känns jobbigt i livet, vilket jag varit med om ganska många gånger, så är det skönt att kunna ta upp en bok och helt koncentrera sig på något annat, någon annan, och nästan i princip bli dem. När jag läser en bok så finns bara världen i boken för mig, jag kopplar bort allt annat och fokuserar totalt på det jag läser. Det är som terapi för mig, det hjälper mig verkligen mycket om något känns jobbigt. Dessutom tycker jag man lär sig väldigt mycket av de olika karaktärerna man möter genom all sin läsning, vare sig det är en människa eller ett djur. 

Min absoluta favoritgenre är Fantasy. Jag lever för fantasy och allt som finns i den världen, magi, spännande varelser, ja allt du kan tänka dig. Och just på grund av vilken favoritgenre jag har så är mina favoritböcker serien WARRIORS. En serie om katter som lever ute i skogen som i fyra klaner, med ett inslag av fantasy och mycket spänning. Tycker om dessa böcker enormt mycket, de är de bästa jag läst, utan tvekan. 

Jag hoppas verkligen du kommer att trivas på min blogg. Här är alla välkomna. Och glöm aldrig, att läsa är att resa. Så om livet känns tråkigt, ta upp en bok och sätt dig med en varm kopp te, så känns det nog genast bättre. Annars kan du höra av dig till mig på Twitter där du nu kan finna mig under namnet: @bokriket. Hoppas vi hörs och hoppas du stannar här.

KRAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar