onsdag 11 juli 2018

Nya böcker #24

Äntligen är det dags för lite nya böcker. Vad är roligare? Ser ni vilka skönheter jag fått ovan? Alltså wow! Ser fram emot att läsa allihop.  

 

Ovan ser ni böckerna Bravelands: Splittrad Flock av Erin Hunter och Eliza och hennes monster av Francesca Zappia. Tack till Bokfabriken och Modernista för dessa. Bravelands är ju typ serien efter Warriors som är skrivna av samma författare, vilken jag också älskar, så denna har jag stora förhoppningar på. Den andra boken vet jag inte så mycket om, men det verkar som att andra tycker om den, och av det jag läst på baksidan så verkar den intressant. 

 

Sen har vi dessa två. Den första Här kommer natten av Charlotte Aquilonius har jag aldrig hört talas om innan, och jag har inte sett någon prata om den heller. Har inte riktigt skapat mig någon uppfattning om den, men boken är oerhört läcker, så jag litar på att insidan blir detsamma. Efter det har vi ju Warriors: Månsken av Erin Hunter, samma författare som Bravelands, som jag nämnde innan. Jag har precis börjat läsa första delen i den andra sviten av Warriors, och jag kan säga att det var efterlängtat, jag kan inte bärga mig inför resten av serien. Tack till Modernista och Bokfabriken för dessa! Och alltså denna boken, Warcross av Marie Lu, kan vi ta en minut för att beundra omslaget? Alltså, HUR COOLT ÄR DET INTE? Wow! Jag är kär. Jag tror faktiskt detta är ett av mina absoluta favoritomslag någonsin... Förutom det så vet jag att författarens tidigare serier har gått väldigt bra och hon är väldigt populär. Så, jag tror och hoppas att även denna boken kommer bli en succé. Jag ser verkligen fram emot att läsa den! Tack till snälla Modernista! 

STORT TACK till alla förlag som sponsrar mig med dessa böcker. Jag kunde inte vara gladare. Verkligen supersnällt! Och nu ska jag sätta mig och fortsätta läsa, så vi hörs i nästa inlägg. Ta hand om er och hoppas ni har en fin sommar! :)

Kram. 2 kommentarer:

  1. Här kommer natten, det är nog den sämsta jag läst på länge. En riktig besvikelse, skrev ett inlägg om det på min blogg. Men ska bli intressant att se vad du tycker om den! Har läst att vissa tycker den är fantastisk. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska absolut ta och läsa din recension! Den har inte riktigt lockat mig och ligger inte så högt upp på min attläsa-lista så att säga, men vi får se. :)

      Radera