måndag 19 mars 2018

Nya Böcker #23

Äntligen var det dags för ett nytt inlägg om nya böcker jag skaffat och fått. Vad slår känslan och framförallt doften av nya böcker? Jag har i alla fall ingen aning. Här är de nya guldkornen som tillkommit i min samling under den senaste tiden. 


Dessa två böcker kommer från bokrean. Half Bad skriven av Sally Green köpte jag på akademibokhandeln under dagen som bokrean började. Mest för att jag tyckte att den lät intressant på baksidan, men även för att jag fått för mig att folk tycker om den.. (dock är jag inte säker på om det egentligen var just denna boken). Sedan köpte jag såklart även Fantastiska Vidunder och vart man kan hitta dem skriven av J.K Rowling på grund av den kärlek jag hyser för Harry Potter och bara för att ha i samlingen. Dock ska jag såklart läsa den också.. någon gång.


Här kommer två pressutskick från Modernista som jag är oerhört tacksam för. Den ena Ett hov av taggar och rosor skriven av Sarah J. Maas är en bok jag hört oerhört bra om, samt att jag verkligen älskar författaren. Så den ska det bli oerhört roligt att bita tag i. Sen fick jag även boken Hasselskogen skriven av Melissa Albert, vilken jag faktiskt kollade på under bokrean. Så det var ju roligt att jag fick just den. Dock vet jag inte jättemycket om boken och har inte sett någon prata om den än. Men, det ska bli kul att läsa, absolut! Tack så mycket Modernista!


Något jag rekommenderar starkt när det kommer till att köpa böcker är att gå till Second-hand butiker. Där hittar man oftast väldigt bra böcker till sjukt bra priser, dessutom är det bra för miljön. Denna gång hittade jag två jättefina böcker. En mini-shopaholic i mammas fotspår skriven av Sophie Kinsella, vilket är en författare som jag verkligen fastnat för på senaste. Samt Femtio nyanser av honom skriven av E. L James. JAG VET, det är sjukt att jag inte läst dem böckerna förrän nu. Men jag kan med glädje berätta att det faktiskt kommer en recension på denna bok inom kort då jag är mitt uppe i den just nu.


Och detta var allt för denna gång. Har ni läst några av dessa böcker och vad tyckte ni om dem? Berätta i kommentarerna.

Kram.

2 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att se vad du tycker om Hasselskogen! Den verkar väldigt populär på nätet så det var mest därför jag läste den. Men jag tycker nog den var lite överskattad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har faktiskt precis börjat med den. Har också hört väldigt mycket gott om den på internet, så det ska bli kul att se om jag håller med alla. :)

      Radera