fredag 12 januari 2018

Nya böcker #22

Det var längesedan jag fick böcker på julafton då jag alltid får böcker på annat sätt under årens gång, antingen genom recensionsexemplar eller genom att köpa dem själv. Men förra året, alltså för någon vecka sedan, på julafton, fick jag faktiskt tre böcker i julklapp som jag blev jätteglad för. Det var precis vad jag ville ha så de passade perfekt.
Vem bryr sig - Therése Lingren
Jag har följt Therése i princip sedan starten på hennes Youtube kanal och äger hennes första bok. Älskar hennes sätt att skriva och berätta saker, så jag blev så glad när jag fick hennes andra bok. Ser jättemycket fram emot att läsa den, eftersom den ska handla lite om djur och djurrätt, samt veganism osv. Även om jag själv inte är vegan eller vegetarian så tycker jag det är bra att vara informerad och göra det man själv kan och klarar av. Jag undviker att äta kött flera gånger i veckan och det känns som ett bra och stort steg för mig. Sen kan man såklart bli bättre (då jag skulle vilja bli det på grund av djuren, älskar djur). Det tror jag man kanske kan bli peppad till via denna boken. Ser jättemycket fram emot att läsa den! Dessutom är den så fin att titta på! Tänk att själv få skriva en bok, drömmigt! Dock vet jag inte riktigt vad den skulle handla om... menmen.Det svåra valet & Ödets timma - Erin Hunter 
Om ni har besökt denna bloggen innan, och har följt mig ett tag vet ni säkerligen att jag ÄLSKAR serien Warriors. Jag i princip dyrkar författaren efter hennes storslagna och fantastiska böcker. Även fast det är barnböcker så tycker jag att dem är skitbra, samt att min pojkvän som är äldre än mig (och absolut inte är någon som läser böcker) också tycker om dem. Dem är bara grymma helt enkelt och jag blev så himla glad när jag fick dessa böcker för det betyder att jag äntligen kan avsluta denna serien och få veta vad som händer med alla katter. Som jag längtat. Så himla fina att ha i bokhyllan också, då deras ryggar är designade så att de passar ihop och blir en bild när de står tillsammans. Ja tack säger jag!

Fick ni några böcker i julklapp? Eller har ni läst någon av de jag fick och vad tyckte ni om dem? Kommentera!

2 kommentarer:

  1. Att äta mindre kött låter väldigt vettigt. =) Kanske får ta och läsa Lindgrens bok helt enkelt. :)

    SvaraRadera
  2. Ja men ellerhur. Man kan inte göra allt, men minsta förändring man försöker göra är alltid bra. Och ja, jag tycker verkligen du ska läsa den! :)

    SvaraRadera