måndag 8 januari 2018

2018


Tidigare år har jag satt upp läs-mål för mig som jag inte klarat. Detta året sänker jag ribban för att inte känna samma stress och press över det, samt för att klara av det. 

I år vill jag:

- Läsa 15 böcker. 
Jag vet att för många känns det som ingenting, och kanske som något som man hinner med på 1-2 månader. Men jag har verkligen inte den tiden. Jag bor inte längre hemma hos mina föräldrar och måste därför ta hand om mycket mer när det gäller mitt boende, som städning, att diska osv, vilket tar mer tid än man tror (speciellt när man har katt....). Dessutom har jag skolan, och det är sista terminen innan jag tar studenten, vilket betyder 100% fokus på det. 

Äsch, detta är mitt mål i alla fall. Hoppas ni tycker det är lika exciting som mig. Detta betyder en del recensioner och annat kul! 

- Läsa minst 1 bok på engelska.
För några år sedan läste jag en del böcker på engelska och jag upplevde att det faktiskt förbättrade min engelska, och det har försvunnit nu då jag inte läser sådana böcker vilket jag absolut tycker är synd. Så i år ska jag åtminstone ta mig an en bok på engelska, men förhoppningsvis fler. 

- Avsluta dessa serier: Warriors (första profetian), Glastronen
I serien Warriors har jag bara 2 delar kvar, vilka jag äger då jag fick dem i julklapp av min fina pojkvän. Älskar ju den serien så det kommer nog göra ganska ont i hjärtat när den tar slut, men det ska bli kul att få återkomma till den världen och få veta hur det går för alla katter. 

Glastronen däremot vet jag inte om jag kommer kunna avsluta då jag inte vet om alla böcker i serien kommer finnas på svenska inom det kommande året, men förhoppningsvis blir det så. Jag är så taggad på resterande delar! Denna serien är magisk, och om du inte har läst den, så rekommenderar jag verkligen att du gör det. Den är SÅ himla bra.

Detta är mina mål för 2018. De är inte de sjukaste någonsin, det är inte världens största grej, men jag tror inte jag har tid för mer. Förhoppningsvis klarar jag av att fixa alla. Tänkte att jag kommer göra ett uppdaterings-inlägg på hur det går med mina mål när halva året har gått, det låter väl bra?

I alla fall, välkommen till 2018 med mig på Bokriket. Om du vill följa mitt liv utanför allt med böckerna driver jag en till blogg där jag skriver nästan dagligen om mitt liv. LÄNK till den HÄR. Annars hoppas jag vi ses snart igen. Har ni några boktips till mig eller bara någon bok som ni vill att jag ska läsa och recensera, så kan ni antingen skriva en kommentar eller mejla mig på: bokriket@live.se. 

God fortsättning på er. Hoppas ni är lika taggade på detta året som jag är. 

Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar