tisdag 24 oktober 2017

Nya böcker #21
I förra veckan fick jag hem lite nya böcker. Ingen av dem var något som jag beställt eller så, utan de kom som överraskningar ifrån de olika förlagen. Tack så jättemycket till Vox (by Opal) och Bokfabriken! :)

Först ut har vi Layers skriven av Ursula Poznanski. Har inte hört något om denna boken tidigare, men har läst böcker av författaren för något år sedan och som jag minns det så tyckte jag ändå att de var bra. 
Av det jag läst på bokens baksida så verkar den ändå helt okej. Jag har inte världens högsta förväntningar, men det gör ju inte så mycket. Om den når upp till dem och högre så är det ju bara ännu bättre. 

Sedan fick jag även boken Midnatt ur bokserien Warriors, skriven av Erin Hunter. Just nu håller jag ju på med 4:e delen i serien Warriors: Första Profetian, och detta antar jag blir som en "andra säsong" på de böckerna, vilket gör mig väldigt glad då jag tycker om de böcker jag läst hittills i serien. Sjukt taggad på att läsa denna när jag är klar med alla böcker inom Första Profetian. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar